Bowling

Vi har 6 baner tilgjengelig, hvorav 3 av disse har barnegjerder
Vi har også en rampe så handikappede og små barn kan spille uten problemer!

Du kan gjerne komme innom å spille når du ønsker, eller du kan booke en bane via telefon, epost eller Facebook! Grunnet få baner med gjerder kan vi ikke garantere at disse er ledige ved drop-in.

Priser: Færre enn 3 serier 3 serier eller flere
Skoleie 10,-
Voksen 60,- 40,-
Honnør 45,- 40,-
Student 50,- 40,-
Barn 50,- 40,-
Aktiv (medlem i bowlingklubb og NBF-lisensiert) 30,- 30,-
Aktiv månedskort (medlem i bowlingklubb og NBF-lisensiert) 500,-
Pensjonistbowling (2 serier bowling, kaffe, 1 vaffel) 135,-
Timeleie, per bane 300,-
Timeleie, hele hallen (lukket arrangement der det er fritt spill på bowling og biljard (ikke air hockey), eller kun alle 6 bowlingbaner, må avtales på forhånd) 1500,-

Hver onsdag fra 11:00 til cirka 13:00 er det pensjonistbowling hos oss! Her blir det servert kaffe og vafler, og det spilles 1 eller 2 serier bowling i selskap av kjente og kjære. Det er også et ukentlig lotteri med vinflasker eller gavekort på en gratis pensjonistbowling, som gir litt ekstra spenning i hverdagen.
Det er aldri et problem om noen har med seg et onkel/tantebarn eller barne/oldebarn, men det blir ikke tilgjengelige barnegjerder, så alder på barnet må ikke være for lav.


Til discobowling i helger og i barnebursdager har vi to statiske Martin Destroyer, en Cameo RGY Laser og to statiske American DJ Hyper Gem LED-lys. Hyper Gemmene lyser på veggen over banene, og mot spillerområdet, og er koblet sammen med DMX så de lyser likt, for å gi en stilig, snurrende effekt sammen med røykmaskinen vår!

For de interesserte, så har vi 6stk Brunswick GS-96 fra 1996, importert fra Korea. Vi har VIA laminatbaner, og AMF-gjerder. Scoringsystemet vårt er QubicaAMF Bowland. Oljemaskinen vår er en Kegel Kustodian Plus.